Avgifter

Swishnummer: 123 345 7777
Plusgironummer: 23 79 11 - 3


Medlemsavgift

Medlemsavgiften för 2023 är 400 kronor oavsett ålder.


Betala in medlemsavgiften på plusgironummer 23 79 11 - 3. Ange namn, personnummer och adress för den/de medlemsavgiften gäller.


Från och med 2008 går det inte längre att vara familjemedlem i Jemtryttarna. Årsmötet 2007 bestämde att ta bort familjemedlemskap.


Jemtryttarna har en grupp för medlemmar på Facebook. Sök reda på gruppen Jemtryttarna och begär att få bli medlem.


Om du har Föreningen Jemtryttarna som primär klubb, dvs inte är aktiv i annan ridklubb, får du använda utebanan fritt med undantag från eventuell träning och dylikt.


För att få information som skickas via e-post så skicka din e-postadress till info@jemtryttarna.se så kommer du att läggas till i e-postlistan.


Klubbsponsor

Från och med 2008 införde Jemtryttarna en klubbsponsoravgift på 100 kronor. På detta sätt kan Du stödja föreningen utan att själv vara aktiv. I slutet av året sker en utlottning bland alla som varit klubbsponsorer under det gångna året.


För att bli klubbsponsor, betala 100 kronor till plusgironummer 23 79 11 - 3, märk betalningen med KLUBBSPONSOR.

Stöd Jemtryttarna genom att
göra dina nätköp via Sponsorhuset

Handla precis som vanligt men gå alltid via Sponsorhuset först. Välj den butik du vill handla från och klicka dig vidare till butiken.
Bli medlem hos Sponsorhuset så får du automatiskt tillbaka pengar som delas mellan dig själv och Föreningen Jemtryttarna. När du fått in 50 kr kan du välja att ta ut pengarna själv eller skänka dom till din förening.
Du får alltid ett tack-mejl från Sponsorhuset.